Pot na Kamenšak 17, 2230 Lenart v Slov. goricah
Pon - Pet : 08:00 - 16:00

O nas

O nas

AGJ Projektiranje

Podjetje je nastalo na podlagi zahtev, po dajanju pomoči in informacij iz ekologije in varstva narave ter okolja.

Zametki podjetja segajo v leto 2001. Leta 2004 smo se začeli aktivno ukvarjati s samim projektiranjem na vseh področjih.

Naš cilj je postati vodilno projektivno podjetje za projektiranje čistilnih naprav. Glede na dejanske rezultate to tudi dosegamo. Tudi na področjih projektiranja arhitekture – visokogradenj ter ostalih nizkogradenj – ceste, vodovodi, kanalizacije, ne zaostajamo. Po trinajstih letih delovanja, nam se naša letna rast, v povprečju dviguje za 5% .

Trenutno spada v team AGJ,15 ljud ki so visoko usposobljeni in imajo narejene strokovne izpite ter so člani IZS in ZAPS.

V začetku leta 2009 smo ustanovili hčerinsko podjetje AGJ d.o.o. in konec leta 2009 odprli podjetje AGJ BH d.o.o. v BiH (AGJ BH d.o.o., Njegoševa 15, Foča, Bosna in Hercegovina ; agj.bh@live.com), z namenom širjenja naše dejavnosti izven meja Slovenije, podjetje se ukvarja predvsem s projektiranjem čistilnih naprav, kanalizacij ter s prevozi nevarnih odpadkov (ADR) po BiH.

Ker v Sloveniji v večini temelji sistem upravljanja Javne gospodarske službe odvajanja in čiščenja odpadne komunalne vode po metodi dodeljevanja teh storitev večjim javnim in tujim podjetjem, se s tem nekontrolirano draži storitev odvajanja in čiščenja pod vprašajem kakovosti, smo v podjetju AGJ pričeli nuditi konkurenčne storitve Odvajanja in čiščenja odpadnih voda, s poudarkom na visoki kakovosti opravljenih storitev.

Vas zanima sodelovanje
z nami?

Potrudili se bomo, da vam ponudimo kvalitetno projektiranje in komunalne storitve, po ugodnih cenah!